DOLAR 32,3185 0.2%
EURO 35,1225 -0.03%
ALTIN 2.293,710,72
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Nevşehir Belediyesi İtfaiyesinden Gönüllü Kadınlara Eğitim

Nevşehir Belediyesi İtfaiyesinden Gönüllü Kadınlara Eğitim

ABONE OL
Ekim 21, 2022 10:10
Nevşehir Belediyesi İtfaiyesinden Gönüllü Kadınlara Eğitim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekibi Psiko Sosyal Destek Grubunda görev alan kadın gönüllülere Mutfak Yangınları ve Yangının Başlangıç Evresine Müdahale Eğitimi verildi.

 

Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü,  kamu kurum ve kuruluşları ve STK’lara yönelik düzenlenen eğitim programlarına devam ediyor.

 

Ekipler, son olarak Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekibinde görev alan kadın gönüllülere yönelik Mutfak Yangınları ve Yangının Başlangıç Evresine Müdahale Eğitimi verdi.

 

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Birimi görevlilerince ekibe verilen teorik eğitimde mutfakta çıkabilecek yangınlar, yangın güvenliği ve yangının başlangıç evresine müdahale konuları anlatıldı. Uygulama eğitimlerinde ise, gönüllü kadınlara alev alan mutfak tüpü ve ocağın söndürülmesi, yangın söndürme ekipmanları ile mutfaklarda karşılaşılabilecek yangınlara karşı müdahale yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.