DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0732 -0.18%
ALTIN 2.278,170,04
BITCOIN 22795021,27%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Masanın Altında prömiyer yaptı

Masanın Altında prömiyer yaptı

ABONE OL
Ocak 20, 2023 15:11
Masanın Altında prömiyer yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Şehir Tiyatroları’nın Arzu Bigat Baril yönetmenliğinde sahneye koyduğu Masanın Altında oyunu ilk kez sanatseverlerle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Arzu Bigat Baril yönetmenliğinde sahneye konulan Masanın Altında oyununu ilk kez sanatseverlerle buluşturdu. Roland Topor’un yazdığı iki perdelik Masanın Altında oyununun ilk gösterimi SDKM Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Oyun, izleyenlerden tam not aldı. Çok beğenilen oyun, dakikalarca ayakta alkışlandı.

OYUNUN KONUSU

Çevirmenlik yaparak geçimini sağlayan Florence, ek gelir elde etmek için, yaşadığı evdeki çalışma masasının altını ayakkabı tamirciliği yapan bir göçmene kiralamıştır. Zaman geçtikçe, bir “kiracı kiracısı” olan Dragomir ile Florence arasındaki bağ güçlenmeye ve Florence’in hayatı değişmeye başlar. Kara mizah türündeki oyun, sınıf farklılıklarına getirdiği eleştirinin yanı sıra göçmenlik kavramına da alışılmadık bir perspektiften bakarken, giderek küçülen ve yalnızlaşan bireyin sıkışmışlığını, kadın-erkek ekseninde anlatıyor. Herkese keyifli anlar yaşatan Masanın Altında adlı oyunun kadrosunu ise Seçil Mutlu, Ozan Şahin, Nursel Çeliktürk, Emre Işık ve Cüneyt Gürbüz oluşturuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.