DOLAR 32,6087 0.38%
EURO 34,7720 0.03%
ALTIN 2.497,110,52
BITCOIN 20175060,70%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
”Kuzeyin Kızı”ndan Karadeniz Kokan Yorum

”Kuzeyin Kızı”ndan Karadeniz Kokan Yorum

ABONE OL
Aralık 14, 2021 16:50
”Kuzeyin Kızı”ndan Karadeniz Kokan Yorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nisan Nicole Rona ‘’KİM’’ İsimli Yepyeni Şarkısı ve Klip ile dinleyicilerine merhaba dedi. 

Müzik dünyasının başarılı seslerinden Nisan Nicole Rona, memleketi Trabzon’a sevgisini, film müziği tadında başlayıp, Deep house-pop tarzında devam eden bir Karadeniz eseri ile gösterdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra İngiltere, Jazz, Blues ve Soul müzik üzerine master yapan Nisan Nicole Rona, beğenilen çalışmalarının ardından sürpriz bir çalışmayla hayranlarına merhaba dedi.

Sezen Aksu’nun “Gidiyorum” şarkısına yaptığı yorumla adından söz ettiren Nisan Nicole Rona yeni çalışmasında Karadeniz müziğine farklı bir yorum getirdi. Sözü müziği Zeki Uçkan’a aranjesi Can Tosun’a ait olan “Kim” adlı Karadeniz şarkısını yorumlayan ve eseri Trabzon Araklı’da kliplen diren  Rona memleketi olan Trabzon’da bu çalışmaya imza atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisine “Kuzeyin Kızı” olarak seslenen dinleyicilerine , “Beni tanıyanlar benden yıllardır bir Karadeniz eseri seslendirmemi istiyorlardı.  Ben de bu yeni çalışmam da onların bu isteğini yerine getirmiş oldum. Klip çalışmamızı da Trabzon Araklı’da harika bir doğa ve manzara eşliğinde çektik.  Klip de Oyuncu arkadaşım Talat Can Büyükaltay da bana eşlik etti. Çok içime sinen bir çalışma yaptık. Kısa sürede dijıtal platformlarda üst sıralarda göreceğiz’’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.