DOLAR 32,3378 0.23%
EURO 35,0927 -0.13%
ALTIN 2.307,791,34
BITCOIN 22873863,09%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kendi Yolumda filmi 9 Haziran itibariyle sadece Prime Video'da

Kendi Yolumda filmi 9 Haziran itibariyle sadece Prime Video'da

ABONE OL
Haziran 6, 2023 18:01
Kendi Yolumda filmi 9 Haziran itibariyle sadece Prime Video'da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşan dijital yayın platformu Prime Video, Türk Rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın başrollerinde oynadığı Kendi Yolumda adlı sinema filmini izleyiciyle buluşturuyor. 

Geçtiğimiz sene beyazperdede sinemaseverler ile bir araya gelen filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor. Oyuncu kadrosunda Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can muhteşem performanslarıyla yer alıyor.

Gökhan Özoğuz’un yapımcılığını da üstlendiği Kendi Yolumda filminin müzikleri de Athena grubu imzası taşıyor. Tamamen canlı kayıtlarla yapılan albümde yer alan “Dam Üstüne Çul Serer” şarkısı 2 Haziran’da Athena yorumu ile tüm dijital müzik platformlarında yer aldıktan sonra 9 Haziran’dan itibaren “Haklıyız Kazanacağız”, “Aldırma Gönül”, Mikail Aslan ile “Mel Şi” ve Mustafa İpekçioğlu ile Gökhan Özoğuz’un yorumladığı sevilen anonim deyiş “Şu Benim Divane Gönlüm” adlı eserler, Kendi Yolumda filminde yer alan tüm tema müzikleriyle birlikte dinleyicisine ulaşacak.

Film Gökhan Özoğuz’un arabasının, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulmasıyla başlıyor. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eden Gökhan Özoğuz, sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera başlar.

Kendi yolunda gitmenin önemini vurgulayarak, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan, Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ise Athena Sanat’ın üstlendiği Kendi Yolumda 9 Haziran tarihi itibariyle Prime Video’da izleyebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.