DOLAR 32,4504 0.12%
EURO 34,4627 -0.11%
ALTIN 2.481,46-0,05
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kemer’de Sanatçılar Bir Araya Gelecek

Kemer’de Sanatçılar Bir Araya Gelecek

ABONE OL
Aralık 18, 2021 15:40
Kemer’de Sanatçılar Bir Araya Gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.

Kemer Belediyesinde yapılan görüşmede, KEMİAD üyeleri de hazır bulundu.

Görüşmede, Kemer Belediyesi ile KEMİAD’ın yaptığı çalışmalar ve sivil toplum kuruluşlarının Kemer için gerçekleştirdiği projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

– Kemer sanatçılarla buluşuyor

KEMİAD tarafından yapılacak olan sanatçılar buluşması ile ilgili de görüşülen toplantıda, Kemer’deki sanatsal faaliyetlerin artırılması konusunda çalışmalara hız verileceği belirtili.

22-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan sanatçılar buluşmasına, 16 yazar, 6 ressam ve 8 farklı kategoride sanatçı katılacak.

İlk gününde sanatçıların imza günü düzenleyeceği etkinliğe, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, dekan yardımcıları ve öğrencilerin de katılması planlanıyor.

Shakespeare Kafede yapılacak olan etkinlikle ilgili konuşan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak etkinliğe tam destek veriyoruz. Kemer’de sanatsal faaliyetleri artırmak için her türlü projeye destek oluyoruz. Bu tür etkinlikler Kemer’in değerine değer katıyor. Etkinlikte sanatçılar ürünlerini sergileyecek. Etkinlikte emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.