DOLAR 32,3264 0.21%
EURO 35,1556 0%
ALTIN 2.303,221,14
BITCOIN 22896112,89%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Kartepe Belediyesi’nde Personele Trafik Eğitimi

Kartepe Belediyesi’nde Personele Trafik Eğitimi

ABONE OL
Aralık 5, 2022 10:40
Kartepe Belediyesi’nde Personele Trafik Eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Valiliği’nin genelgesi doğrultusunda Kartepe Belediyesi personeline uygulamalı trafik eğitimi verildi.

 

Kocaeli Valiliği tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kartepe Belediyesi personeline “Trafik Güvenliği Eğitimi” verildi.  Eğitimi Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz’ün yanı sıra birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

 

DİKKAT DAĞINIKLIĞI

Eğitimde özellikle yaklaşan kış mevsimine göre alınacak olan tedbirler anlatılırken, kamu bünyesinde görev yağan personellerin araç kullanımında örnek olmaları gerektiği vurgulandı. Araç sürüşü sırasında cep telefonu başta olmak üzere dikkat dağıtacak diğer araçlardan uzak durulması gerektiğini belirtildi.

 

EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİ

Sinevizyon eşliğinde verilen eğitimde yaşanan kazalar da yapılan hatalar anlatılırken, emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Emniyet kemeri çarpma etkisiyle vücutta meydana gelen sarsıntıların kademe kademe azalmasını, çarpma etkisinin vücutta tek bir noktaya değil, farklı noktalara dağılmasını sağlar, çarpma anında araç içindeki kişilerin koltuktan fırlamasını engeller, baş, göğüs ve omurilik gibi hassas organların araç içinde bir yere çarpmasını önler, hafif kazalardaki ciddi yaralanmaların önüne geçeceği vurgulandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.