DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 35,1067 -0.08%
ALTIN 2.296,310,84
BITCOIN 22763680,69%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Fuarın cevherleri yerini aldı, MINEX için hazırlıklar tamam!

Fuarın cevherleri yerini aldı, MINEX için hazırlıklar tamam!

ABONE OL
Ekim 13, 2021 04:00
Fuarın cevherleri yerini aldı, MINEX için hazırlıklar tamam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maden sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren MINEX Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Son teknoloji maden makinaları, 13 Ekim Çarşamba gününden itibaren dört gün boyunca sergilenmek üzere fuarizmir’deki yerini aldı.

MINEX – 9. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı için heyecan dorukta.  İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; TMMOB Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle, İZFAŞ tarafından düzenlenen fuar, 13-16 Ekim tarihlerinde fuarizmir’de düzenleniyor. 

Madencilik sektörünün belirlediği 23 milyar dolarlık 2023 yılı ihracat hedefini gerçekleştirmede büyük önem arz eden 9. MINEX Fuarı, sektör temsilcileri için de belirlenen yılsonu hedeflerine ulaşmada kilit rol oynayacak. 

Dünyanın en büyük mobil kompresör tesisi fuarda sergilenecek

9. MINEX Fuarı için maden makinaları fuar alanındaki yerini alırken; dünyanın en büyük mobil kompresör tesisi de alana giriş yaptı. Saatte 400 ton taş kırma performansına sahip, 100 ton ağırlığında olan dev tesis, fuarın ilgi çekici teknolojileri arasında yerini alacak. Elek, turbo primer darbeli kırıcı, titreşimli bunker ve 5 adet dingilden oluşan mobil tesis; sabit tesislerden farklı olarak malzemeyi istenen bölgeye taşıyıp maliyeti düşürerek kullanım kolaylığı sağlıyor. İzmir’in Torbalı ilçesinde yerli üretim olarak piyasaya sürülen mobil kompresör tesisinin büyük bir çoğunluğu yurt dışına ihraç ediliyor. Yurt dışında sergilenen fuar sayısı 30’u geçen mobil tesis, Türkiye’de ilk defa MINEX – 9. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı’nda sergilenecek. Fuarda ayrıca sergilenecek son teknoloji ürün grupları ise şöyle:

 

Metalik Madenler, Endüstriyel Hammaddeler, Kimyasal Sanayi Hammaddeleri, Gübre Sanayi Hammaddeleri, Seramik Refrakter Cam Sanayi Hammaddeleri, Çimento Hammaddeleri, Yapı Malzemeleri, Enerji Hammaddeleri, Kıymetli Taşlar, Prospeksiyon, Maden İşletme Makinaları ve Ekipmanları, Sondaj Makine ve Ekipmanları, Cevher Hazırlama ve Zenginleştirme Makine ve Ekipmanları, Yardımcı Makine ve Techizatlar, İşyeri Sağlığı ve Güvenlik Malzemeleri.  

 

13 ülkeden katılım

Doğal kaynak zenginliğinin yanı sıra yerli üretim makine ve teknolojileri ile dikkat çeken Türkiye,  9. MINEX Fuarı ile uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelecek. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Avustralya, Çekya, Çin, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İtalya, Polonya ve Türkiye’den 205 katılımcının yer alacağı fuara; Afrika, Asya, Balkanlar, Güney Amerika, Orta Doğu ve Türkiye’den ziyaretçiler gelecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.