DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0793 -0.04%
ALTIN 2.325,060,25
BITCOIN 2275147-0,40%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
ETİ 60. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor

ETİ 60. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor

ABONE OL
Eylül 21, 2021 14:20
ETİ 60. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eti’nin kurucusu Firuz Kanatlı’nın 29 yaşında genç bir girişimci olarak mimari tasarımını da yaptığı üretim tesisinde başlayan ve bugün mutluluk denince akla ilk gelen marka olan Eti’nin mutluluk yolculuğu 60’ıncı yılına ulaştı. Firuz Kanatlı’nın “İnsanlığın mutluluğundan daha yüce bir amaç yoktur” sözüyle kurumsal var oluş amacını ilk günden belirlediği Eti, 60 yıldır insanların hayatına mutluluk katmak için çalışıyor. 

 

Türkiye’nin en köklü ve lider kuruluşlarından biri olan Eti, 60’ıncı kuruluş yıl dönümünü kurucusu Firuz Kanatlı’nın hayali ile başlayan kuruluş hikayesinden aldığı ilhamla hazırladığı iki özel reklam filmiyle kutluyor. 

 

“İnsanlığın mutluluğundan daha yüce bir amaç yoktur” 

 

Reklam filmlerinin ilkinde, Eti’nin kurucusu Firuz Kanatlı’nın “İnsanlığın mutluluğundan daha yüce bir amaç yoktur” sözüyle belirlediği kurumsal var oluş amacına büyük bir bağlılıkla ilk günlerden bugüne kadar uzanan mutluluk serüveni anlatılıyor. 60 yıl önce sabaha karşı bir kâğıda amatörce çizilen bir fabrikayla başlayan filmde, küçük mutluluklar üretecek bir idealin, bugün yediden yetmişe herkeste yarattığı mutluluğun o sıcacık, pırıl pırıl etkisi hissediliyor. 

 

Filmde Eti’nin Eskişehir’de 20 çalışan ve küçük mutluluklar üreten bir fabrikayla çıktığı yolda,  bugün 7 binden fazla çalışanı, 9 üretim tesisi, 50 markası ve 300’den fazla ürünüyle herkesin mutluluğu yaşadığı bir an için aynı inançla hiç yorulmadan çalıştığı “60 yıldır amacımız hep aklımızda!” sloganıyla vurgulanıyor. 

 

Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik projelerinde öncü

 

Reklam filmlerinin ikincisi ise milyonlarca insanın hayatına dokunan Eti’nin mutluluğu sadece ürünlerinin yaşattığı keyif anları ile sınırlı olmadığı üzerine kurulu. Film Eti’nin yıllardır süregelen sosyal sorumluluk projeleri ile gelişime ihtiyaç duyulan toplumsal ve çevresel konulara hizmet etmek ve insanlara kendilerini gerçekleştirebilecekleri deneyim fırsatları sunarak mutlu olmalarını sağlamak için yaptığı çalışmalardan kesitler sunuyor. 

  

Filme konu edilen projeler arasında; bugüne kadar birçok platformda örnek gösterilen ve bir sivil toplum hareketine dönüşen Eti Sarı Bisiklet projesi, hayalleri için azimle çalışan gençleri destekleyen “Sen Gençsin Güç Sensin” projesi, 21 yılda üç milyondan fazla çocuğa fırsat eşitliği içinde tiyatro deneyimi yaşatan Eti Çocuk Tiyatrosu ve Eti’nin sürdürülebilir bir anlayışla ekimden hasada kadar desteklediği çiftçilerle yürüttüğü sözleşmeli tarım uygulaması yer alıyor. 

 

Çekimleri Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen, yaratım sürecinde Güzel Sanatlar imzası taşıyan reklam filmlerinin yönetmenliğini ise Turgut Akaçık üstlendi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.