Emirates Skywards, yeni yıla binlerce Mil puanıyla merhaba diyor

Kış tatili rezervasyonunuzu şimdiden yapın, uçuş, konaklama, araç kiralama ve daha birçok işlemde binlerce mil kazanın!

 

Emirates Skywards, bu kış yeni yıl tatil dönemini inanılmaz fırsatlarla karşılıyor. Sadakat programı üyeleri, her ay sunulacak özel kampanyalarla, uçuş, konaklama, araç kiralama, alışveriş ve daha pek çok işlemde binlerce Mil puanı kazanıyor. 

 

Üyeler, 18 Kasım’a kadar, aşağıda yer alan iş ortaklarında yapacakları harcamalarla binlerce Mil kazanabilecek:
 

Konaklamalarda 14.500’e varan Mil puanı*

Araç kiralamalarında 5.000’e varan bonus Mil puanı*

Emirates Skywards Kredi Kartlarıyla 100.000’e varan bonus Mil puanı*

Puanları Skywards Millerine dönüştürün*

Emirates Skywards üyelerinin bu yıl daha çok kutlamaya değer ayrıcalıkları var. Gelecek ay duyurulacak The Bicester Collection, Skywards Everyday, skywardsmilesmall.com, utu Tax Free app ve diğer harika kampanya ve ayrıcalıklar için takipte kalın!*

 

Dünya çapında 30 milyon üyeye hizmet veren Skywards, her biri özel ayrıcalıklar kazandıran dört üyelik statüsü sunuyor: Blue, Silver, Gold ve Platinum. Bu program ile üyeler, havayolları, oteller ve araç kiralamadan, finans, hobi ve yaşam tarzı markalarına kadar birçok iş ortağından Skywards Milleri kazanıyorlar. Skywards Milleri, bilet, kabin sınıfı yükseltme, iş ortağı havayollarından uçak biletleri, otel konaklamaları, sportif ve kültürel etkinliklere katılma, turlar ve paha biçilemez deneyimler dahil birçok şekilde kullanılabilir.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı