DOLAR 32,5153 -0.08%
EURO 34,9689 0.34%
ALTIN 2.435,260,51
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı

Dyson Airwrap ile Sağlıklı ve İddialı Saçlar

ABONE OL
Ekim 28, 2022 20:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Söz konu saçlar olduğunda kadınlar için akan sular duruyor. Çünkü her kadının hayallerinde hacimli, sağlıklı ve bakımlı saçlara zahmetsiz ve zararsız bir şekilde ulaşmak yer alıyor. Gündelik yaşamda kullanılan fön makinesi, saç düzleştirici ve maşa gibi yüksek ısılı aletler, saçları istenilen görünüme ulaştırsa da dipten uca kadar zarar vermekten de alıkoyamıyor. İşte bu noktada devreye, aşırı ısı olmaksızın saça Coanda etkisi ile şekil veren Dyson Airwrap saç şekillendirici giriyor.

Coanda etkisi ile çalışan Dyson Airwrap saç şekillendiricinin başlığı, saçları nazik bir şekilde sarıyor ve kıvırıyor. Dönen bir hava akımı oluşturarak, saçı ısıdan ziyade hava akımı ile şekillendirmeyi mümkün kılıyor. Saçları kurutmaktan şekillendirmeye, hacim katmaktan pürüzsüz görünüme ulaştırmaya kadar ihtiyaç duyulan her şeyi, akıllı ve zarif tasarımı ile Dyson Airwrap yapıyor. Bu noktada hanımların aklına, Dyson Airwrap’in nasıl kullanıldığı, özelliklerinin ve faydalarının neler olduğu geliyor. Biz de Dyson Airwrap’e dair tüm merak edilenleri cevaplıyoruz.

Dyson Airwrap Kullanımı

Dyson Airwrap, hafif ve akıllı tasarımı ile saçları pratik bir biçimde şekillendirmeyi mümkün kılıyor. Kıvırma, düzleştirme, kurutma ve bukle yapma gibi daha pek çok biçimdeki şekillendirmeyi saçları yıpratmadan yapıyor. Islak saçları şekillendirmeye hazır duruma getirmek için Dyson’ın ön şekillendirme kurutucu özelliğini kullanmak gerekiyor. Ürünü en yüksek ve en sıcak ayarına alıp, güç düğmesini yukarı kaydırarak saçları sıcak hava ile 5 saniye ve soğuk hava ile 3 saniye kıvırmak yeterli oluyor.

Kurutma işlemi bitip, nemli saçların nasıl şekillendirileceğine karar verildiğinde ise uygun başlık aparatı seçiliyor. 30 mm ve 40 mm başlıklar sayesinde büyük veya küçük bukleler ve dalgalar yapılabiliyor. Düzleştirme fırçası sayesinde ise saçlar elektriklenmeden kısa sürede düz oluyor. 

Coanda teknolojisi vasıtasıyla çalışan başlıklar saçları kendiliğinden kavrayarak başlığın etrafına doluyor. Bu sayede zahmetsiz şekilde istenilen boyuttaki buklelere sahip olabilirsiniz. Geniş bukle yapmak için 40 mm başlığı tercih ediliyor olsa da daha kıvırcık görünüm isteyenler için 30 mm başlığı da tercih ediliyor. Bahsi geçen başlıklardan iki şer tane bulunduğu için kıvırma yönleri saçların sağına ve sol tarafına göre ayarlanabiliyor.

Üründe bulunan sert düzleştirme fırçası, kabarmaya meyilli olan saçları kontrol altına almak ve yumuşatmak vasıtası ile kullanılıyor. Kıvırcık ve kabarık saç görünümü istenmediği zamanlarda bu fırça tercih ediliyor ve ısının en yüksek ayarı ile fön işleminin yapılması tavsiye ediliyor.

Dyson hacim veren fırça ise, saçlara daha fazla hacim kazandırmak için havayı saç boyunca yönlendiriyor. Hacimli ve düz bir saça sahip olmak isteyenler için saç tellerini gergin tutarak ısı uyguluyor. Bu sayede hem kıvırcık hem düz hem de bukleli saçlara sağlıklı bir biçim de ulaşılıyor.

Dyson Airwrap Complete’in Teknik Özellikleri

Dyson Airwrap Complete gelişmiş teknoloji ile hazırlanan özellikleri ile dikkat çekiyor. Üstün özellikleri sayesinde saça istenilen görünümü, en az hasarı vererek kazandırıyor. Bununla da kalmıyor, kısa süre içerisinde istenilen saça sahip olunmasına olanak tanıyor. Dyson Airwrap özellikleri arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • Dyson Airwrap ürünlerinde 3 tane hassas hava akışı yer alıyor. Bu özellik sayesinde saçların zarar görmeden kısa bir süre içerisinde şekil alması mümkün oluyor.
  • Isı kontrolü ayarı ile saçları kırılmalara, yıpranmalara ve kopmalara karşı koruyor.
  • Dyson saç şekillendirici de yer alan bir özellikte Cold Shot oluyor. Bahsi geçen özellik sayesinde saçlar istenilen görünüme sabitlenebiliyor. Saç şeklini sabitlemek üzere ısınma parçasını bir süre devre dışı bırakıyor ve uzun süre bozulmayan saç şekline sahip olmaya olanak tanıyor.
  • Dyson Airwrap Complete ile istenilen saç modelini yapmak mümkün oluyor.
  • Coanda etkisi sayesinde doğal görünümlü bukleler oluşturmaya yardımcı oluyor.
  • Dyson saç şekillendirici ısı kullanmadan yalnızca saçı kendine yaklaştırarak hava ile şekil veriyor. Bu sayede ısı ile saçlara zarar verme durumu ortadan kalkıyor.
  • Özel tasarlanan saç düzleştirici başlığı, saç telleri arasında hava akışı sağlarken fırçanın yüzeyine yaklaştırmak üzere coanda etkisi kullanıyor.
  • Dyson saç şekillendirici, dijital motor v9 ile çalışma yürütüyor. 13 kanatlı pervanesi ile çalışan bu ürün, saçlara doğal bir görünüm kazandırıyor.
  • Güçlü motoru hava basıncını dengelediği için saçların daha kolay şekil almasına olanak tanıyor.
  • Üründe bulunan akıllı ısı kontrolü özelliği hava akış sıcaklığını otomatik olarak ölçüyor. Sıcaklığı 150 derecenin altında tutarak ısıtma parçasının ısısını kontrol altına alıyor. Bu sayede saçlar da yanma ve yıpranma gibi oluşabilecek ısı hasarını önlüyor.  

Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Kullanmanın Faydaları

Dyson Airwrap saç şekillendirici kullanmanın saçlara üstün faydaları bulunuyor. Bu faydalar arasında aşağıdakiler sıralanabilir:

  • Dyson’un yuvarlak fırça aparatı kullanıldığında saçları istenilen tarzda şekillendirmek yaklaşık olarak 10 dakikayı alıyor. Normal fırçalar ile aynı işlemleri yapmak ise 35 dakikaya ulaşabiliyor.
  • Dyson maşa aparatları ile saçları şekillendirmek yaklaşık olarak 20 dakika sürüyor. Üstelik bu süre konforlu ve sağlıklı bir şekilde geçiyor. Aynı işlemler manuel fırça, saç kurutma makinesi ve saç maşası ile yapıldığında bu süre 1 saati alabiliyor.
  • Herhangi bir saç kurutma makinesi veya fırça ile yapılan işlemlere kıyasla, Dyson Airwrap ile yapılan saçlar daha canlı, parlak ve hacimli görünüm kazanıyor.
  • Saçları aşırı ısıdan koruduğu için yıpranma, kırılma ve kopma gibi problemlerin önüne geçiyor.
  • Aşırı ısı vermediği için saçların nemini kaybedip kuruma, kırılma gibi sorunlara yol açmıyor. Diğer saç şekillendirme ürünlerine göre saçı ısıdan koruyarak daha hacimli ve parlak bir görünüme ulaştırıyor.
  • Dyson saç şekillendirme aparatları sayesinde kuaföre harcanan zamandan ve bütçeden tasarruf edilmiş oluyor. Bununla da kalmıyor, kuaförde uygulanan işlemlere yakın sonuçlar almak mümkün oluyor.
  • Islak saçlar Dyson Complete Set ile hızlı bir şekilde kuruyabilir. Bu süre, diğer saç kurutma cihazlarına kıyasla yüzde 60 oranında artıyor.
  • Her gün ısıya maruz kalarak yıpranan saçları artık ısı hasarından korur ve eski görünümüne ulaştırıyor.
  • Güçlü motoru ile Coanda etkisi yaratıyor ve yalnızca hava basıncını kullanarak saçların şekillenmesine olanak tanıyor.
  • İnce, uzun ve ergonomik tasarımı sayesinde kadınlara kolay kullanma imkanı veriyor.
  • Hafif yapısından dolayı istenilen yere taşınabildiği gibi kişinin kolunu ağrıtmadan saç şekillendirmesine de imkan tanıyor.
  • Birden fazla başlığı sayesinde dalgalı, kıvırcık ve düz gibi çeşitli saç şekilleri yapılabiliyor.
  • Dyson saç şekillendiricinin ince ve kalın başlıkları sayesinde hem büyük hem de küçük saç dalgaları elde etmek mümkün oluyor.
  • Saçları hava ile temas ettirerek şekillendirdiği için bu işlem oldukça kısa sürüyor. Ayrıca saçların daha hacimli, pürüzsüz ve akışkan durmasına olanak tanıyor.
  • Dyson Airwrap’ta bulunan Cold Shot özelliği saçların şeklini sabitliyor ve uzun bir süre aynı şekilde kalmasına olanak sağlıyor.

Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Kullanmanın Zararları

Dyson Airwrap saç şekillendirici kullanmanın faydaları olduğu kadar zararları da bulunuyor. Bu zararlar arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • Dyson Airwrap ile bukle yaparken saçların mutlaka nemli yapı da olması gerekiyor.
  • Saçı düzleştirmek, dalgalı ve kıvırcık yapmak için farklı başlıkların kullanılması gerekiyor.
  • Dyson Airwrap saç şekillendirici ürünlerin fiyatları diğer ürünlere kıyasla daha yüksek oluyor.

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.