DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 35,0364 -0.16%
ALTIN 2.324,450,23
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
''Dostlarla Akşam Yemeği''  Haziran Sonuna Kadar Her Çarşamba  House OF Performance HoP' da

''Dostlarla Akşam Yemeği'' Haziran Sonuna Kadar Her Çarşamba House OF Performance HoP' da

ABONE OL
Mayıs 27, 2023 11:20
''Dostlarla Akşam Yemeği''  Haziran Sonuna Kadar Her Çarşamba  House OF Performance HoP' da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

House of Performance (HoP)’ın kendi prodüksiyonu olan ve Genel Sanat Yönetmeni   Özen Yula’nın yönettiği, Yazar Donald Margulies’in yazdığı, Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar’ın oynadığı ”Dostlarla Akşam Yemeği” adlı oyun, 17 Mayıs’ta prömiyer yaparak oldukça ilgi gördü.  24 Mayıs ve 31 Mayıs sonrası Haziran sonuna kadar  Her Çarşamba HoP sahnesinde oynayacak oyun,  ileriki tarihlerde turneye çıkacak. 

Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla oynanan  ”Dostlarla Akşam Yemeği” oyununda, iki yakın çiftten oluşan dört yakın arkadaşın yıllara dayanan dostluğunun içlerinden birinin eşine  ihanetiyle bozulmasını ve bütün dengeler değişirken, yaşadıkları ilişkinin dev dalgaları arasından boğulmadan çıkmayı başarıp başaramadıklarını  izliyorsunuz. 

Oyunun yönetmeni Özen Yula, “Kırklı yaşlarının başlarında iki çift olan Karen ile Gabe ve Beth ile Tom’un bu süreçte  hem birlikte  yaş almayı hem de gerçek anlamda büyümeyi deneyimleyecekleri” “DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ” oyununu izlerken kendi dostluklarınızı, ilişkilerinizi de sorgulayacağınızı belirtti…

DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ‘ nin dekor tasarımı Almila Altunsoy, ışık tasarımı Ayşe Ayter, müziği ise Yiğit Güçlü ve Yusuf Mirishli tarafından yapıldı. 17 Mayıs’ta prömiyerini yapan  “Dostlarla Akşam Yemeği” oyunu, 31 Mayıs’ta  ve Haziran sonuna kadar HoP’ta izleyici ile buluşacak. İleriki dönemlerde turneye çıkacak olan oyunun biletleri Hop gişesi, Biletix, Biletinial ve web sayfaları üzerinden satın alınabilirsiniz..

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.