DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BITCOIN 22839181,30%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Charlie Chaplin Filmleri ile Şarlo Günleri Filmbox Arthouse’da

Charlie Chaplin Filmleri ile Şarlo Günleri Filmbox Arthouse’da

ABONE OL
Aralık 17, 2021 11:50
Charlie Chaplin Filmleri ile Şarlo Günleri Filmbox Arthouse’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7. Sanat sinemanın unutulmaz eserlerini, efsane isimleri ve kült yapımları ekranlarımıza getirmeye devam ediyor.

Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken, Aralık ayında FilmBox ArtHouse ekranlarında bizleri “Şarlo” büyüsü bekliyor. Şarlo karakteriyle ölümsüzleşen, dünya sinemasının en tanınmış isimlerinden Charlie Chaplin, her biri yüz yılı aşkın maziye sahip sinema klasikleriyle evlerimize geliyor. Siyah beyaz, sessiz sinemanın kahkahaları, Chaplin filmleriyle 20 – 27 Aralık tarihlerinde evlerimizde çınlayacak. Bu filmlerde, Charlie Chaplin’in erken dönem filmlerinin hemen hepsinde yer alan, sessiz sinemanın ilk kraliçelerinden Edna Purviance’i de izleme şansı bulacağız.

Göçmen (The Immigrant) – 20 Aralık Pazartesi – Saat 00:50

Pazarı Pazartesi’ye bağlayan gece, ABD’de bir sinema klasiği olarak kültürel koruma altına alınmış bir film izleyeceğiz. Charlie Chaplin’in hayatından ve kişisel deneyimlerinden izler taşıyan “Göçmen”, daha iyi bir hayat için Amerika'ya giden iki gencin, göçmenlik problemleri arasında geçen tatlı-sert aşk hikayesini anlatıyor.

Bir Köpeğin Hayatı (A Dog's Life) – 24 Cuma – Saat 22:25

Bomboş bir arazide yaşayan zavallı Charlie, iş bulma konusunda şanssızdır. Ne zaman iş bulma kurumunda kuyruğa girse tüm işler ondan önce kapılır. İş bulamadığı bir günün sonunda “evine” dönen Charlie, diğer başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan sokak köpeği Paçavra'yı kurtarır. İki kafadarın ilk başarısı, bir köfteci tezgahından sosis çalmak olur. İkili daha sonra şarkı söylemenin yanı sıra gönülsüzce müşterilere eşlik eden Edna'nın çalıştığı müzikhole gider. Burada Edna'yla tanışan Charlie, kendini bekleyen sürprizlerden habersizdir.

Çocuk (The Kid) – 27 Aralık Pazartesi – Saat 20:05

Chaplin, unutulmaz Şarlo (The Tramp) tiplemesiyle ekranlarda! Melon şapkası, bıyıkları, partal kıyafetleri, bastonu ve tabi pırlanta gibi kalbi ile Şarlo, en güzel filmlerinden biriyle evimize geliyor. Terk edilmiş bir çocuk bulan Şarlo, onunla ilgilenmeye başlıyor; ancak beklenmedik olaylar bu ilişkiyi tehlikeye atıyor.

Filmbox Arthouse yayınlarına, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 344 ve Vodafone TV Kanal 56 üzerinden ulaşılabiliyor. Filmbox Arthouse içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

SPI International, FilmBox ArtHouse’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.