DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’den ‘Bursa sürprizi’

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’den ‘Bursa sürprizi’

ABONE OL
Kasım 18, 2022 14:40
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’den ‘Bursa sürprizi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 17 Kasım Dünya Komşular Günü’nde, belediyenin kültür gezileri kapsamında, Bursa gezisine gelen Bayrampaşalı’lara sürpriz yaptı. Eşi Melahat Aydıner ile birlikte geziye katılan Başkan Aydıner, “Komşular Günü’nde kıymetli komşularımız ile Bursa’dayız. Osmanlı’ya başkentlik yapmış bu kadim şehirde komşularımla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Bayrampaşa Belediyesi’nin şehir dışı kültür gezileri Bursa ile devam ediyor. Belediye Başkanı Atila Aydıner de 17 Kasım Dünya Komşular Günü’nde Bayrampaşalı’lar ile birlikte geziye katılarak onlara sürpriz yaptı. Eşi Melahat Aydıner ve vatandaşlarla beraber Bursa’nın tarihi ve turistlik mekânlarını gezen Başkan Aydıner, “Komşular Günü’nde kıymetli komşularımız ile Bursa’dayız. Osmanlı’ya başkentlik yapmış bu kadim şehirde komşularımla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.