DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8276 0.24%
ALTIN 2.489,770,23
BITCOIN 21173523,62%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Ajda Pekkan Rüzgarı Esti

Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Ajda Pekkan Rüzgarı Esti

ABONE OL
Ekim 22, 2022 11:30
Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Ajda Pekkan Rüzgarı Esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali’nde 20 Ekim 2022, Perşembe akşamı Ajda Pekkan rüzgârı esti. 

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un da izlediği konserde, Ajda Pekkan geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi. CSO Ada Ankara’da gerçekleşen ve biletleri günler öncesinden tükenen Ajda Pekkan konserinde, Ankaralılar Süperstarın güzelliği ve sahne enerjisiyle adeta büyülendi.

 

Konsere ‘Sihirli Aşk’ şarkısıyla başlayan Ajda Pekkan, ‘Vitrin’ ve ‘Ben Yanmışım’ı seslendirdikten sonra yaptığı konuşmayla Ankaralı izleyicilerini selamladı. ‘Bir Günah Gibi’, ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, ‘Haykıracak Nefesim’, ‘Uykusuz Her Gece’ gibi unutulmaz şarkılarıyla sevenlerini müzikal bir yolculuğa çıkaran Pekkan, ‘Arada Sırada’ ‘Yakar Geçerim ve ‘Resim’in de aralarında bulunduğu sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendirdi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.