DOLAR 32,5597 0.25%
EURO 34,7026 -0.19%
ALTIN 2.486,710,10
BITCOIN 20562793,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Başkan Tokat Mişti’nin Kuruluşunu Kutladı

Başkan Tokat Mişti’nin Kuruluşunu Kutladı

ABONE OL
Aralık 17, 2021 13:00
Başkan Tokat Mişti’nin Kuruluşunu Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Milas Şehir Tiyatrosu’nun (MİŞTİ) kuruluşunun 32. yıl dönümü. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİŞTİ’nin 32. yıl dönümünü kutladı.

Milas Şehir Tiyatrosu, 1989 yılından itibaren faaliyet gösteren Milas’ın en köklü kültür sanat kuruluşlarından bir tanesi. 32 yıl önce amatör bir ruhla başlayan tiyatro yolculuğu bugün hala devam ediyor. Bünyesinde onlarca oyun çıkartarak Milaslı sanatseverlerle buluşturan MİŞTİ, günümüzde de birçok oyunla birlikte izleyicinin karşısına çıkıyor.

“Sahne Işığının Hiç Sönmemesi Dileğiyle”

MİŞTİ’nin kuruluşunun 32. yıl dönümünü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da kutladı. Başkan Tokat, “Bundan tam 32 yıl önce amatör bir ruhla başlayan tiyatro serüveni, büyük bir bağlılık ve sanat coşkusuyla hala devam ediyor. Her zaman Eşim Elif  ile birlikte kurucuları arasında yer almaktan büyük bir onur ve gurur duyduğum Milas Şehir Tiyatrosu’nun 32. Kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle, bugün aramızda olmayan MİŞTİ’ye ve Milas’a kazandırdıkları için Milas Şehir Tiyatrosu’nun kurucusu, öğrencisi olmaktan her zaman gurur duyduğum Sayın Nebi Uslu hocamıza teşekkür ediyor, kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.