DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Başkan Saygı’dan Kaymakam Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Saygı’dan Kaymakam Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
Kasım 8, 2022 11:20
Başkan Saygı’dan Kaymakam Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 26.10.2022 tarihli ve 38515 sayılı onayıyla Bozkır Kaymakam Vekili olarak atanan Tolga Turan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Bozkır’ın Konya’nın en güzel ilçelerinden birisi olduğunu gerçekleştirdiği ziyarette dile getiren Başkan Saygı Kaymakam Turan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerinde şunları ifade etti “İçişleri Bakanlığımızın 38515 sayılı onayıyla Bozkır Kaymakamlığı görevine başlayan Sayın Tolga Turan ile birlikte güçlerimizi birleştirerek koordineli bir şekilde  İlçemize hizmet etmek için çalışacağız. Bozkır Kaymakamımız, misafirperverliği ile ön planda olan hemşerilerimizin sayesinde ilçemize hemen alışacağına eminim. Kaymakamımız Tolga Turan’a görevinde muvaffakiyetler diliyorum, hayırlı olsun” dedi.

 

Kaymakam Turan’a gerçekleştirilen ziyarette Başkan Saygı’ya, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven ,MHP İlçe Başkanı Ata Rıfat Küçükduran ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.