DOLAR 32,4323 0.05%
EURO 34,4621 -0.12%
ALTIN 2.487,900,21
BITCOIN 2027970-3,77%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Başkan Keleş Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Keleş Öğretmenler Gününü Kutladı

ABONE OL
Kasım 24, 2021 13:30
Başkan Keleş Öğretmenler Gününü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Keleş, mevkidaşı eski başkanı Selçuk Gedikli’nin ölüm yıl dönümünü de unutmadı.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili mesaj veren CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, “Ulu Önder, Başöğretmen Mustafa Kelam Atatürk’ün dediği gibi, ‘Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller ister. Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.’ Bugünün ve yarının eğiticileri, fedakarlık timsali olan öğretmenlerimizin hem bizim hem çocuklarımızın hem de gelecek nesillerin üzerinde emekleri çoktur. Öğretmenler, idealist oluşlarıyla, çabalarıyla, eğitim yuvalarındaki ikinci aile olmalarıyla aynı zamanda sevginin, merhametin ve şefkatin de temsilcileridir. O nedenle tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü en içten dileklerimle tebrik ederim.” dedi.
 
 
BAŞKAN GEDİKLİ’YE VEFA
 
CHP’li Keleş, partisinin eski il başkanı Selçuk Gedikli’yi de ölüm yıl dönümü olan 24 Kasım’da anmayı unutmadı. 5 yıl önce geçirdiği elim geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Gedikli ile ilgili konuşan Başkan Keleş, “Partimizin değerlerinden eski il başkanımız bundan 5 yıl evvel geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Geçmişteki her başkanımız, her partilimiz gibi emekleri yadsınamaz. O nedenle yaşamını yitiren kıymetli başkanımız Selçuk Gedikli’ye vefatının 5. yıl dönümünde rahmet, geride bıraktıklarına ise sonsuz sabırlar diliyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.