DOLAR 32,3511 0.29%
EURO 35,1353 -0.02%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Başkan Hasan Ramiz Parlar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.
  • Karşıyaka Haber
  • Gündem
  • Başkan Hasan Ramiz Parlar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Hasan Ramiz Parlar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 29, 2021 22:10
Başkan Hasan Ramiz Parlar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatay'da düzenlenen Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş insanları, Çiftçiler, Muhtarlar ve Apartman Görevlileri Buluşmakarına katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.
Programın verimli geçtiğini dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyareti partimizin gücüne güç katmış ve örgütümüze, partili partisiz tüm halkımıza çok büyük bir umut bu vermiştir. Sayın Genel Başkanıma örgütümüz adına şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca ilimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza katkı sağlayan Genel Başkan yardımcılarımız Seyit Torun, Ali Öztunç ve Fethi Açıkel’e, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın toplantılarına katılan Oda Başkanları ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcilerine, iş insanları ve çiftçilerimize, muhtarlarımıza ve apartman görevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CHP Hatay teşkilatları olarak faydalı bir program gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Parlar, “Karşılama ve uğurlama törenlerinde bulunan, tüm programların en iyi şekilde uygulanması için var gücü ile çalışan il ve ilçe yönetimlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, çok büyük bir coşku ve sevgi seli ile Genel Başkanımızı karşılayan ve uğurlayan parti üyeleri ve gönül üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İlimizde her geçen gün Partimize olan teveccüh artıyor. Bizlerde her zaman halkımızın esnafımızın yanındayız. Sorunlarını dinliyor ve çözüm önerileriyle birlikte Genel Başkanımıza ve Milletvekillerimize sunuyoruz. Programımıza destek veren, katılan ve emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.