DOLAR 32,3264 0.22%
EURO 35,1043 -0.13%
ALTIN 2.281,730,20
BITCOIN 22887881,74%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Antalya Büyükşehir’den ilçelere kent mobilyası desteği

Antalya Büyükşehir’den ilçelere kent mobilyası desteği

ABONE OL
Ekim 21, 2022 13:20
Antalya Büyükşehir’den ilçelere kent mobilyası desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbradı’ya kamelya Gündoğmuş’a bank gönderildi

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde üretilen kent mobilyaları ilçelerde vatandaşların hizmetine sunuluyor. Belediye ekipleri, son olarak İbradı ve Gündoğmuş ilçelerinde vatandaşların talepleri üzerine kamelya ve bank kurulumu gerçekleştirdi. 

 

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanında 19 ilçeyi kendi atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla süslüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı marangozhanelerinde üretilen oturma grupları, kamelyalar ve birçok mobilya grupları ihtiyaç ve talepler doğrultusunda uygun alanlara yerleştiriliyor. İbradı Hizmet Birimi Ekipleri tarafından Yukarı Mahalle’ye kamelya montajı gerçekleştirdi. Vatandaşlarında beğeniyle karşıladığı kamelya, mahallelilerin sosyal zamanlarını geçirecekleri güzel bir alan oluşturdu. 

 

BANK VE KAMELYALAR MONTE EDİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da da halkın yoğun olarak kullandığı ortak kullanım alanlarına yerleştirilmek üzere bank ve kamelyalar gönderdi. Kamelya, bank ve piknik masasından oluşan kent mobilyaları özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlara monte edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.