DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20634043,57%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
2 Ekim’de yeniden Bilkent Sahne Ast’ta buluşalım

2 Ekim’de yeniden Bilkent Sahne Ast’ta buluşalım

ABONE OL
Eylül 29, 2021 21:00
2 Ekim’de yeniden Bilkent Sahne Ast’ta buluşalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Sanat Tiyatrosu, 2021 – 2022 sezonunu 2 Ekim’de Bilkent Sahne AST’ta açıyor. Birbirinden değerli oyunlarıyla Ekim ayı programını açıklayan Bilkent Sahne AST, sanatseverleri bekliyor.

Ankara Sanat Tiyatrosu, birbirinden değerli tiyatro eserleri ve yepyeni oyunlar ile Ekim ayında yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Nobel ödüllü İtalyan yazar Dario Fo tarafından yazılmış iki perdelik tiyatro oyunu “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’’ ile 2 Ekim’de kapılarını tekrar açacak olan Ankara Sanat Tiyatrosu, 9 Ekim’de “Ted Bundy’’ oyunu ile seri katil Theodore Robert Bundy’ nin hayattaki son 53 dakikasını izleyiciye sunacak. 19 Ekim’de Cem Davran’ ın yer aldığı bir mizah oyunu olan Davran Tiyatrosu ‘’Üçü Bir Arada’’ ve 21 Ekim’de Kazakistan Devlet Kukla Tiyatrosu gösterimi ile dünyaca ünlü “Machbett’’ sanatseverler ile buluşacak. 

22 Ekim’de Oğuz Atay'ın hikâyelerini yayınladığı eseri “Korkuyu Beklerken’’ ile devam eden tiyatro şöleni, 23 Ekim’de “Bana Amy De – AMY WHINEHOUSE’’ ile dünyaca ünlü şarkıcının hayatını perdeye aktaracak. Ankara Sanat Tiyatrosu, 30 Ekim’de “Öylesine Hikayeler” ile sanatseverler ile buluşmaya devam edecek.

Ünlü isimler Bilkent Sahne AST’ta

Ankara Sanat Tiyatrosu’nun Kasım ayı programı da dopdolu! 3 Kasım’da Hakan Gerçek’in canlandırdığı ünlü ressam “Van Gogh” izleyiciyle buluşurken, 9 Kasım’da “Sunay Akın ile Yüz Yüze” sahnede olacak. “Lâl Hayal” ise 11 Kasım’da Songül Öden’ in muhteşem oyunculuğu ile sanatseverler ile buluşacak.

Bilkent Sahne Ast, tüm tiyatro severleri pandemi koşulları çerçevesinde düzenlenmiş ve 100 doğal iklimlendirmeye sahip salonlarında sanat ile buluşmaya davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.